sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

За нас

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Профил на компанијата

Вентили од серијата Asiav произведени во Кина, Jiangsu Tyco вентил за контрола на протокот Co., Ltd. е модерно професионално претпријатие за производство на вентили кое интегрира истражување, развој, производство и продажба. Нејзините производи се широко користени во петрохемија, металургија, електрична енергија, фармацевтска, храна, производство на хартија, заштита на животната средина, третман на вода, водоснабдување и одводнување, заштита од пожар, HVAC и други области на високи згради. Располага со комплетна производствена опрема, современа проверка на квалитетот, ултразвучен мерач на дебелина, хемиски анализатор и друга опрема, како и напреден центар за дизајн на компјутерски вентили CAD.

Вентилите од серијата Asiav главно вклучуваат вентили за порти, вентили за пеперутка, топчести вентили, глобус вентили, обратни вентили, филтри, хидраулични контролни вентили, електропневматски контролни вентили итн. производите можат да бидат дизајнирани, произведени и прифатени според различни барања користејќи GB, API , ANSI, JIS, BS стандарди.
Материјалите може да бидат јаглероден челик, нерѓосувачки челик, нискотемпературен челик, легиран челик, отпорен на висока температура, специјален челик со ултра-висока температура, итн. според различниот медиум и температура; Режимот на пренос може да биде рачен, менувач со црви, пневматски, хидрауличен, електричен итн.
Инспекција на вентили
Анализа на податоци
Материјал Анализа
Анализа на силата
Производите од серијата Asiav секогаш го земаат високиот квалитет како главна линија и продолжуваат да се подобруваат како цел, учествуваат во жестоката пазарна конкуренција, строго ги земаат барањата за дизајн како водич, сеопфатно го имплементираат системот за управување со квалитет IS09001 и играат ефикасна улога во зајакнувањето на управување со претпријатијата (CIS систем стратегија) и подобрување на способноста за обезбедување на квалитетот на производот.
Претпријатието ви носи гаранција за квалитет со водечка технологија и менаџмент, ја враќа големата љубов на корисниците за вентилите од серијата asiav со добра репутација и постојано користи нова технологија, нови процеси и нови материјали, активно развива нови сорти, им обезбедува на корисниците подобар вентил производи и совршена услуга по продажбата, и се стремиме да изградиме модерно претпријатие за вентили.

Обврска за соработка

Asiav се фокусира на дизајнот и производството на вентили и производи, и е посветена да ги донесе напредните светски решенија за контрола на течности до клиентите и да создаде повеќе вредност за клиентите.
Asiav не само што обезбедува сигурна опрема, туку и целосно ги зема предвид решенијата за применливост, економичност и заштеда на енергија. точноста на контролата е во рамките на 3 микрони, за да се осигура дека квалитетот на производот е стабилен и сигурен. И соберете професионална и техничка елита и водечко ниво на научен и технолошки тим, целосно искористете ги новите технологии, новите процеси, новите материјали за да обезбедите стабилност и доверливост на производот.
Исполиирајте го секој производ со генијалност за да ги задоволите потребите на секој клиент. Посветени на проширување на глобалниот пазар и развој на клиентите, производите на компанијата сега отидоа во странство. Извезено во САД, Европа, Африка, Блискиот Исток и други земји и региони, на кои им веруваат клиентите!
Ние активно ќе даваме повратни информации за напредокот на производството со клиентите, ќе обезбедиме време на производство на вентилите, ќе обезбедиме информации за производот навреме и ќе го обезбедиме циклусот на снабдување и квалитетот на производот.
Инспекција за испорака
Инспекција на вентили

Нашите предности

Asiav не само што обезбедува сигурна опрема, туку и целосно ги зема предвид решенијата за применливост, економичност и заштеда на енергија. точноста на контролата е во рамките на 3 микрони, за да се осигура дека квалитетот на производот е стабилен и сигурен. И соберете професионална и техничка елита и водечко ниво на научен и технолошки тим, целосно искористете ги новите технологии, новите процеси, новите материјали за да обезбедите стабилност и доверливост на производот.
Машина за тестирање на удар
Мерач на дебелина на бојата
PMI
Тест на притисок
Спектрограф
Тестер на вртежен момент
Универзална машина за тестирање
Машина за заварување
Имаме доволно празнини за вентили и залихи на вентили од различни материјали, кои имаат релативно високи перформанси; Ако ни требаат приспособени услуги, можеме да направиме и висококвалитетни вентили за најкратко време, бидејќи ние сме претпријатие специјализирано за дизајн и производство на сите видови вентили!
Завршен вентил
Матични акции
Вентил полупроизведен
Монтажа на вентил
Магацин со топчест вентил
Батерфлај вентил Магацин