sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

3 компјутерски навој топчест вентил Електричен актуатор 1000WOG&2000WOG

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

3 компјутерски навој топчест вентил Електричен актуатор 1000WOG&2000WOG

Може да се избере напон: DC24V, AC110V, AC220V, AC380V, итн.
Издржи температура: -50℃-250℃
Избор на тело: 1000WOG/2000WOG
Дводелни/Триделни
Избор на електричен погон: тип на прекинувач, тип на аналогно прилагодување, тип на комуникација 485
Материјал: нерѓосувачки челик CF8, CF8M
Тип на конец: NPT нишка, G конец, итн.

спецификации
Брошури и листови со податоци
Испраќање на барањето за прибирање

3 компјутерски навој топчест вентил Електричен побудувач 1000WOG&2000WOG Спецификации

Топчестиот вентил со навој Electric Actuator се состои од електричен погон и топчест вентил од два/три дела со горната прирабница ISO 5211. Материјалот на телото на вентилот е CF8 и CF8M, материјалот на седиштето на вентилот е тефлонски и PPL, а нивото на притисок може да се избере од 1000WOG и 2000WOG

Производител на електрични топчести вентили со навој од нерѓосувачки челик

Електричен топчест вентил со навој
Електричен топчест вентил со навој

Топчестите вентили со електричен навој може да се поделат според типот на активирачот: тип на прекинувач, тип на аналогно прилагодување (4-20ma), тип отпорен на експлозија, тип на нуркање итн.

Топчестиот вентил со електричен навој може да се подели според типот на телото на вентилот: 1000WOG, 2000WOG, дводелен, тридел, итн.

Може да се избере напон: DC24V, AC110V, AC220V, AC380V, итн.
Издржи температура: -50℃-250℃

Избор на тело: 1000WOG/2000WOG
Дводелни/Триделни
Избор на електричен погон: тип на прекинувач, тип на аналогно прилагодување, тип на комуникација 485
Материјал: нерѓосувачки челик CF8, CF8M
Тип на конец: NPT нишка, G конец, итн.

3/2PC Електричен топчест вентил со навој

2 ЕЕЗ Електричен топчест вентил со навој
2 ЕЕЗ Електричен топчест вентил со навој
3 ЕЕЗ Електричен топчест вентил со навој
3 ЕЕЗ Електричен топчест вентил со навој

На левата страна на горната слика, 2 парчиња електричен навој топчест вентил се склопува на два дела, што е поевтино од 3 парчиња.

На десната страна на горната слика, топчестиот вентил со електричен навој од 3 парчиња е склопен во целина со структура од 3 делови, прицврстена со долги завртки, а рејтингот на притисокот и цената се повисоки од оние на 2 парчиња.

Електричен топчест вентил со навој 1000WOG & Електричен топчест вентил со навој 2000WOG

Топчест вентил со електричен навој 1000WOG
Топчест вентил со електричен навој 1000WOG
Топчест вентил со електричен навој 2000WOG
Топчест вентил со електричен навој 2000WOG

Разликата помеѓу топчестиот вентил со навој 1000WOG и топчестиот вентил со навој 2000WOG е во тоа што 1000WOG има помал притисок, а целокупната структура на телото на вентилот е потенка од 2000WOG. Препорачуваме максималниот притисок да биде 4Mpa. Топчестиот вентил 2000WOG има релативно висок притисок и е релативно дебел, а вентилот е многу посилен. Препорачуваме максимален работен притисок од 8Mpa.

Прирачници за 3 компјутери со навој топчест вентил Electric Actuator 1000WOG&2000WOG

Преземања: 3 компјутери со навој топчест вентил Electric Actuator 1000WOG&2000WOG.pdf
Брошурите и листовите со податоци не може да се преземат или прикажуваат, испратете ни е-пошта за да побараме, ние ќе ви ги дадеме потребните информации што е можно поскоро.

Побарајте понуда за топчест вентил со навој со 3 компјутери, електричен побудувач 1000WOG&2000WOG

Поднесете го формуларот подолу и еден од нашите професионални експерти за сервис на вентили ќе биде во контакт со вас наскоро за да разговара за вашите потреби. Ве молиме бидете што е можно поконкретни во однос на потребите за вашата апликација.