sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

електричен тринасочен топчест вентил Приспособување/прекинувач

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

електричен тринасочен топчест вентил Приспособување/прекинувач

Материјал на телото на вентилот: јаглероден челик, нерѓосувачки челик
Големина: 2"-32"
Начин на поврзување: прирабница
Режим на работа: електричен/рачен
Стандард за поврзување: ANSI класа 150/300, JIS 10K, DIN PN16/PN25

спецификации
Брошури и листови со податоци
Испраќање на барањето за прибирање

електричен тринасочен топчест вентил Спецификации за прилагодување/прекинувач

Електричниот тринасочен топчест вентил користи електричен активатор за контрола на враќањето на телото на тринасочниот топчест вентил, кој може да се одвои и затвори. Телото на вентилот е изработено од нерѓосувачки челик или јаглероден челик. Пневматските актуатори имаат различни напони 24V/110V/220/380 итн., а можат да бидат опремени и со други функции, како што се аналогно прилагодување со 4-20ma, комуникација со 485 и повратни информации за сигналите за позиција.

Електричен тринасочен топчест вентил
електричен
Електричен тринасочен топчест вентил со рачно тркало
со рачно тркало

електричен тринасочен топчест вентил Прирачници за прилагодување/прекинувач

Преземања: електричен тринасочен топчест вентил Приспособување/Префрли.pdf
Брошурите и листовите со податоци не може да се преземат или прикажуваат, испратете ни е-пошта за да побараме, ние ќе ви ги дадеме потребните информации што е можно поскоро.

Побарајте понуда за електричен тринасочен топчест вентил за прилагодување/прекинувач

Поднесете го формуларот подолу и еден од нашите професионални експерти за сервис на вентили ќе биде во контакт со вас наскоро за да разговара за вашите потреби. Ве молиме бидете што е можно поконкретни во однос на потребите за вашата апликација.