sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Производители на пневматски топчести вентили

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Пневматскиот топчест вентил е топчест вентил опремен со пневматски побудувач, може да биде опремен со позиционер, индикатори за положба, електромагнетниот вентил за обратна насока итн.

пневматски V-тип на регулирачки топчест вентил

Испраќање на барањето за прибирање

Топчест вентил за пневматско празнење наклонет

Испраќање на барањето за прибирање

пневматски заварен топчест вентил од три дела-Не'рѓосувачки челик

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски тринасочен топчест вентил

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски тринасочен прирабнички топчест вентил

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски топчест вентил со V-портен сегмент (нафора)

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски рачен прирабнички топчест вентил

Испраќање на барањето за прибирање

4-насочен прирабнички топчест вентил Производител-нерѓосувачки/јаглероден челик

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски топчест вентил со прирабници ANSI класа 150 – актуатор

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски топчест вентил со тефлонски PFA обложен со актуатор

Испраќање на барањето за прибирање

Серија на пневматски топчести вентили ASIAV