sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Производители на вентили за пеперутки

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Вентилот со пеперутка се однесува на вентил чијшто член за затворање (диск или плоча со пеперутка) е во облик на диск и може да се сврти околу вратилото на вентилот за да се постигне ефектот ON/OFF. подолу.

Пневматски вентил за пеперутка двојна прирабница – Triple Offset

Испраќање на барањето за прибирање

JIS 10K вентил за пеперутка Нафора

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски затворачки вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Високотемпературен вентил за пеперутка Прирабница и нафора

Испраќање на барањето за прибирање

PN25/PN16 Вентил за пеперутка со метално седиште DIN EN 593-Прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

тврд метал со седиште пеперутка вентил Прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Троен офсет вентил за пеперутка двојна прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Двојна прирабница вакуум пеперутка вентил Тројно поместување

Испраќање на барањето за прибирање

Тројно поместување на прирабница со криогенски вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

со заклучување вентил за пеперутка Опремена клуч

Испраќање на барањето за прибирање

Пеперутка вентил за повратна информација со гранични прекинувач

Испраќање на барањето за прибирање

Подземен вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Заварен вентил за пеперутка Метален тврд заптив

Испраќање на барањето за прибирање

Продолжување Стебло пеперутка vlave Прирабница Продолжена прачка

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка управуван со синџир

Испраќање на барањето за прибирање

Изолација јакна пеперутка вентил прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Троен офсет JIS 20K двоен прирабнички вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

JIS 20K Triple Offset Нафора со вентил за пеперутка-метал со седиште

Испраќање на барањето за прибирање

ANSI двојна прирабница пеперутка вентил метал со седиште-Triple Offset

Испраќање на барањето за прибирање

PFA тефлонски наредени пневматски вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка на рачка за дуктилно железо/Еластично седење

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил со пеперутка од типот на запчаник со запчаник - Прекинувач за брзини со црви

Испраќање на барањето за прибирање

Електричен активиран вентил за пеперутка-дуктилно железо

Испраќање на барањето за прибирање

Тројно поместување на приклучок Тип на вентил за пеперутка Работен запчаник/нерѓосувачки челик

Испраќање на барањето за прибирање

PFA/PTFE/FEP Обложен вентил од типот на пеперутка/рачка/Целосно обложена

Испраќање на барањето за прибирање

EPDM Целосно обложен вентил од типот на пеперутка/рачка/плочка EPDM

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски вентил од типот на пеперутка-Дуктилно железо/WCB/EPDM

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка со обланда обложен со FEPchina/Рачка со запчаник

Испраќање на барањето за прибирање

Електричен нерѓосувачки челик придвижувач со вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Не'рѓосувачки челик Тип на батерфлај Вентил-рачка/Рачка со запчаник

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски вентил за пеперутка нафора

Испраќање на барањето за прибирање

Нафора со голо вратило, вентил за пеперутка со високи перформанси – платформа

Испраќање на барањето за прибирање

Нафора пневматски вентил со високи перформанси

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка со гола осовина со високи перформанси со двојна прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка со високи перформанси што работи со рачка

Испраќање на барањето за прибирање

Јаглероден челик со голо вратило на вентил за пеперутка со високи перформанси

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка на голо вратило со високи перформанси CF8/WCB

Испраќање на барањето за прибирање

Со високи перформанси нафора пеперутка вентил црв менувач управувана

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски вентил за пеперутка со високи перформанси Јаглероден челик

Испраќање на барањето за прибирање

Серија вентили за пеперутки ASIAV

Видови вентили со пеперутка

Вентилите за пеперутка се поделени на: Вентили за пеперутка со двојни прирабници, Вентили за пеперутка од типот навртувач, вентили за пеперутка нафора
Според методот на возење, тој е поделен на: електричен вентил за пеперутка, пневматски вентил за пеперутка, вентил за пеперутка со црви, вентил за пеперутка со рачка
Според структурата е поделен на: Концентрични вентили со пеперутка, двојни поместени вентили за пеперутка (вентили за пеперутка со високи перформанси), тројни офсет вентили за пеперутка
Според формата за запечатување, тој е поделен на: Вентили за пеперутка со еластични седишта, вентили за пеперутка со метални седи

Така можеш контактирајте не за да ги испратиме вашите потреби, ќе побрзаме да ве контактираме

Производители на вентили за пеперутки во Кина

ASIAV е најдобрата фабрика за вентили за пеперутка. Главно произведува разни видови вентили за пеперутка. Има сеопфатна разновидност на вентили за пеперутка и може подобро да ги избере вентилите за пеперутка за клиентите.

Видови вентили за пеперутки - Кина вентил
Видови вентили за пеперутки

Составот на вентилот за пеперутка

Вентили со пеперутка е вентил кој се користи за регулирање на протокот во големи дијаметри на цевки во кои дискот има форма на диск. Работата е слична на онаа на топчестиот вентил. Плоча или диск е поставен во центарот на цевката. Дискот има прачка што минува низ него која е поврзана со погон на надворешната страна на вентилот. Вртењето на побудувачот го врти дискот паралелно или нормално на протокот. За разлика од а топчест вентил, дискот е секогаш присутен во текот на протокот, затоа секогаш се индуцира пад на притисокот во протокот, без оглед на положбата на вентилот.

Материјал за вентил за пеперутка

Тело на вентилот: нерѓосувачки челик, еластично железо, леано челик, дуплекс челик, алуминиумска легура, алуминиум бронза итн.
Плоча за вентили: нерѓосувачки челик, еластично железо + галванизација, дуплекс челик, алуминиум бронза итн.
Седиште: Тефлонски, EPDM, NBR, VITON, SI, итн.