sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Двојни прирабнички вентили за пеперутка Производители

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Вентил за пеперутка со двојна прирабница се однесува на вентил за пеперутка со две прирабници од двете страни што може да се прицврстат со прирабниците на цевководот

Пневматски вентил за пеперутка двојна прирабница – Triple Offset

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски затворачки вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

PN25/PN16 Вентил за пеперутка со метално седиште DIN EN 593-Прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

тврд метал со седиште пеперутка вентил Прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Троен офсет вентил за пеперутка двојна прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Двојна прирабница вакуум пеперутка вентил Тројно поместување

Испраќање на барањето за прибирање

Тројно поместување на прирабница со криогенски вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Подземен вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Продолжување Стебло пеперутка vlave Прирабница Продолжена прачка

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка управуван со синџир

Испраќање на барањето за прибирање

Изолација јакна пеперутка вентил прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Троен офсет JIS 20K двоен прирабнички вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

ANSI двојна прирабница пеперутка вентил метал со седиште-Triple Offset

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка со гола осовина со високи перформанси со двојна прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Серија на вентили со двојни прирабници ASIAV