sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Електричен нерѓосувачки челик придвижувач со вентил за пеперутка

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Електричен нерѓосувачки челик придвижувач со вентил за пеперутка

Форма на електричен погон: тип на прекинувач, тип на регулирање (4-20ma/0-10V)
Форма за поврзување: тип на навртка
Напон: DC24V, AC110, AC220, AC380V, итн.
Материјал на телото: SUS304, SUS316
Материјал на седиштата: EPDM, тефлонски, NBR, VITON, итн.
Материјал на плочата на вентилот: SUS304, SUS316, обложен со гума, обложен со флуор, обложен со најлон, итн.
Стандардна големина на дупка за поврзување на прирабница: DIN, JIS, ANSI, EN, итн.

спецификации
Брошури и листови со податоци
Испраќање на барањето за прибирање

Електрични нерѓосувачки челик приклучок од типот на активатор на вентил за пеперутка Спецификации

Придвижувачот на вентилот за пеперутка од нерѓосувачки челик има различни конфигурации, електричниот погон може да избере прекинувач/аналоген (4-2ma/0-10V), седиштето на вентилот може да избере EPDM или PTFE, итн., Напонот може да избере DC24V, AC110, AC220/AC380V итн. ., стандардот на површината на прирабницата е исто така диверзифициран, можете да се консултирате во секое време

Електричен вентил од нерѓосувачки челик тип пеперутка EPDM или тефлонски

Електричен вентил од нерѓосувачки челик, тип на вентил со пеперутка EPDM седиште за вентил
Седиште на вентилот EPDM
Електрични нерѓосувачки челик приклучок тип Пеперутка вентил Тефлонски вентил седиште
Седиште на тефлонски вентил

Форма на електричен погон: тип на прекинувач, тип на регулирање (4-20ma/0-10V)
Форма за поврзување: тип на навртка
Напон: DC24V, AC110, AC220, AC380V, итн.
Материјал на телото: SUS304, SUS316
Материјал на седиштата: EPDM, тефлонски, NBR, VITON, итн.
Материјал на плочата на вентилот: SUS304, SUS316, обложен со гума, обложен со флуор, обложен со најлон, итн.
Стандардна големина на дупка за поврзување на прирабница: DIN, JIS, ANSI, EN, итн.

Можете да го изберете материјалот вентил што ви треба преку горните две слики, ако не, погледнете подолу

Електричен активатор на вентил за пеперутка од нерѓосувачки челик

Можеме да обработуваме различни материјали според вашите потреби, како што е електричниот вентил за пеперутка од нерѓосувачки челик подолу, плочата на вентилот е обложена со EPDM гума!

Електричен вентил од нерѓосувачки челик, активатор на вентил за пеперутка, обложена со EPDM
Плоча на вентил со EPDM обложена

Горна прирабница, вентил за пеперутка од нерѓосувачки челик

Вентил за пеперутка од нерѓосувачки челик со горна прирабница што одговара на стандардот ISO 5211, можете да го инсталирате погонскиот погон што ви треба на ова.

Големината на дупката за поврзување на прирабницата може да го прифати американскиот стандард, германскиот стандард, јапонскиот стандард, европскиот стандард итн.

Горна прирабница, вентил за пеперутка од нерѓосувачки челик

Производител на електричен вентил за пеперутка од нерѓосувачки челик во Кина

Исто така, имаме многу видови на вентили со шпиц од кои можете да изберете

Ние сме електричен нерѓосувачки челик Производител на вентил за пеперутка, доколку не можете да го најдете тоа што ви треба или не знаете каков вентил да изберете, можете да не контактирате, обезбедуваме бесплатна услуга за избор на работна состојба.

Прирачници за актуатор на вентил од типот пеперутка од нерѓосувачки челик

Превземања: Електричен нерѓосувачки челик придвижувач на вентил од типот на пеперутка.pdf
Брошурите и листовите со податоци не може да се преземат или прикажуваат, испратете ни е-пошта за да побараме, ние ќе ви ги дадеме потребните информации што е можно поскоро.

Побарајте понуда за електричен нерѓосувачки челик приклучок од типот на вентил за пеперутка

Поднесете го формуларот подолу и еден од нашите професионални експерти за сервис на вентили ќе биде во контакт со вас наскоро за да разговара за вашите потреби. Ве молиме бидете што е можно поконкретни во однос на потребите за вашата апликација.