sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Производители на вентили за пеперутки од типот на навртки

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Вентилите за пеперутка од типот на навртувањето се поделени на вентил за пеперутка со целосен врв и вентил за пеперутка со половина наврт.

PFA тефлонски наредени пневматски вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка на рачка за дуктилно железо/Еластично седење

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил со пеперутка од типот на запчаник со запчаник - Прекинувач за брзини со црви

Испраќање на барањето за прибирање

Електричен активиран вентил за пеперутка-дуктилно железо

Испраќање на барањето за прибирање

Тројно поместување на приклучок Тип на вентил за пеперутка Работен запчаник/нерѓосувачки челик

Испраќање на барањето за прибирање

PFA/PTFE/FEP Обложен вентил од типот на пеперутка/рачка/Целосно обложена

Испраќање на барањето за прибирање

EPDM Целосно обложен вентил од типот на пеперутка/рачка/плочка EPDM

Испраќање на барањето за прибирање

Пневматски вентил од типот на пеперутка-Дуктилно железо/WCB/EPDM

Испраќање на барањето за прибирање

Електричен нерѓосувачки челик придвижувач со вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Не'рѓосувачки челик Тип на батерфлај Вентил-рачка/Рачка со запчаник

Испраќање на барањето за прибирање

Серија на вентили со пеперутка од типот на ASIAV

Вентил за пеперутка за навртување

Вентилот за пеперутка од типот на навртувачот може да се придвижува со рачен, црвен запчаник, пневматски и електричен, а структурата може да се избере од централна линија, двоен ексцентричен (вентил со пеперутка со високи перформанси) и троен ексцентричен, а структурата за заптивање може да се избере од мека заптивка и тврда заптивка. 10Mpa, Class150-1500, номиналниот дијаметар е 40mm-2000mm, а материјалот може да се избере од нодуларно железо, леано челик, нерѓосувачки челик, алуминиумска легура итн.

Инсталација на вентил за пеперутка - Кина вентил
Инсталационен цртеж на вентил за пеперутка

Како да го поврзете вентилот за пеперутка

Вентилот за пеперутка за навртување има два начини на поврзување. Бидејќи отворите за завртките на вентилот за пеперутка се различни, тие можат да се поделат на отвори за притисок со проодни и отвори за притисок од типот на дупки со навој.

Дупката за притисок преку типот е слична на вентилот за пеперутка од типот нафора, а начинот на инсталација е ист. Стабилноста ќе биде подобра од онаа на вентилот за пеперутка од типот нафора, но не е толку добар како вентилот за пеперутка од типот на прирабница.

Дупката за притисок од типот на дупка со навој, методот на инсталација е различен од типот нафора и вентилот за пеперутка од типот на прирабница, секоја од нејзините отвори за притисок има навој, при поврзување со прирабницата на цевководот, завртката поминува низ парчето прирабница, како навртување завртка На ист начин, затегнете ги завртките и фиксирајте ги со навртки.

Видови на вентили со пеперутка

Дефинитивно можете да го изберете она што ви треба од многуте вентили со пеперутка погоре, или можете директно да не контактирате, а ние навремено ќе ви ги обезбедиме информациите за вентилите и понудите.