sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Производители на вентили за пеперутки со помош на црви

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Worm Gear Butterfly Valves значи дека вентилот Butterfly е опремен со менувач, вклучен и исклучен преку напред и назад ротација на рачното тркало.

JIS 10K вентил за пеперутка Нафора

Испраќање на барањето за прибирање

Високотемпературен вентил за пеперутка Прирабница и нафора

Испраќање на барањето за прибирање

PN25/PN16 Вентил за пеперутка со метално седиште DIN EN 593-Прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

тврд метал со седиште пеперутка вентил Прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Троен офсет вентил за пеперутка двојна прирабница

Испраќање на барањето за прибирање

Двојна прирабница вакуум пеперутка вентил Тројно поместување

Испраќање на барањето за прибирање

Тројно поместување на прирабница со криогенски вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

Заварен вентил за пеперутка Метален тврд заптив

Испраќање на барањето за прибирање

Троен офсет JIS 20K двоен прирабнички вентил за пеперутка

Испраќање на барањето за прибирање

JIS 20K Triple Offset Нафора со вентил за пеперутка-метал со седиште

Испраќање на барањето за прибирање

ANSI двојна прирабница пеперутка вентил метал со седиште-Triple Offset

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил со пеперутка од типот на запчаник со запчаник - Прекинувач за брзини со црви

Испраќање на барањето за прибирање

Тројно поместување на приклучок Тип на вентил за пеперутка Работен запчаник/нерѓосувачки челик

Испраќање на барањето за прибирање

Вентил за пеперутка со обланда обложен со FEPchina/Рачка со запчаник

Испраќање на барањето за прибирање

Не'рѓосувачки челик Тип на батерфлај Вентил-рачка/Рачка со запчаник

Испраќање на барањето за прибирање

Со високи перформанси нафора пеперутка вентил црв менувач управувана

Испраќање на барањето за прибирање

Серија на вентили за пеперутки со црви ASIAV