sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Производители на топчести вентили

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Топчести повратни вентили е краток потег на тркалање на гумена топка во каналот на вентилот и капакот на куполата за да се реализира отворањето и затворањето на вентилот.

ASIAV топчести вентили за проверка на серијата