sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Производители на вентили за кревање

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Повратниот вентил за подигнување има два вида: вертикален и хоризонтален. Се потпира на силата на внатрешната пружина за да го спречи повратниот тек на медиумот.

Серија за проверка на вентили за подигнување ASIAV