sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Производители на проверувачки вентили за нишање

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Повратниот вентил за нишање прифаќа вградена структура за нишање на раката за нишање, (ротира според центарот на гравитација) и плочата на вентилот се лула нагоре и надолу за автоматско

Серија за проверка на вентили за нишање ASIAV