sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Производители на вентили за нафора

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Проверете го вентилот со нафора значи дека телото на обратниот вентил нема прирабница, а прирабниците од двете страни на цевководот го прицврстуваат обратниот вентил за да се инсталира.

Серија на вентили за проверка на нафора ASIAV