sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

електричен топчест вентил class150

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

електричен топчест вентил class150

SIZE BANGE: 1/2-32inch(15mm-800mm)

ДАНОЧНА ТЕМП:180

ПРИТИСОК: 125 psi-900 psi

 

спецификации
Брошури и листови со податоци
Испраќање на барањето за прибирање

class150 електричен топчест вентил Спецификации

функција

class150 електричен топчест вентил Прирачници

Преземања: електричен топчест вентил class150.pdf
Брошурите и листовите со податоци не може да се преземат или прикажуваат, испратете ни е-пошта за да побараме, ние ќе ви ги дадеме потребните информации што е можно поскоро.

Побарајте понуда за електричен топчест вентил class150

Поднесете го формуларот подолу и еден од нашите професионални експерти за сервис на вентили ќе биде во контакт со вас наскоро за да разговара за вашите потреби. Ве молиме бидете што е можно поконкретни во однос на потребите за вашата апликација.