sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Електричен 3-насочен регулациски вентил-дивертер и сливен вентил

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Електричен 3-насочен регулациски вентил-дивертер и сливен вентил

Форма на каросеријата: тело на тринасочен топчест вентил
Форма на макара: тринасочна макара со двосед
Големина: DN20-DN300 NPS 3/4"-12"
Класа на притисок: PN16-PN100 Класа 150-600
Поврзување: Прирабница, RE/RTJ
Растојание на прирабницата: според IEC 60534

спецификации
Брошури и листови со податоци
Испраќање на барањето за прибирање

Електричен 3-насочен регулациски вентил-пренасочувач и сливни вентили Спецификации

Електричниот тринасочен регулациски вентил често се користи за регулирање на два медиума во разменувачите на топлина. Еден може да се користи наместо два регулациски вентили со едно и двосед. Може да заштеди и цевководи за инсталација, да заштеди инвестиции и да зафаќа мал простор. Напојуван од напојувањето, прифаќа унифициран сигнал од 0-10mADC или 4-20mADc за придвижување на отворот на вентилот што одговара на овој работен сигнал, за да се прилагодат работните параметри како што се притисокот, протокот, нивото на течноста и температурата.

Електричен 3-насочен регулациски вентил

Електричен 3-насочен регулациски вентил

Електричен тринасочен регулациски вентил

Телото на вентилот на електричниот три-контролен вентил е тринасочна структура, односно, еден внатре и два излези (тип на расцеп), два внатре и еден надвор (тип на слив), а типот на слив се користи за мешање на две течности во трета течност, или два различни течности со иста температура се мешаат во течности со иста температура. Сплит типот е да се подели течноста на две течности.

Прирачници за електричен 3-насочен регулациски вентил-пренасочувач и сливни вентили

Преземања: Електричен 3-насочен регулациски вентил-дивертер и сливен вентил.pdf
Брошурите и листовите со податоци не може да се преземат или прикажуваат, испратете ни е-пошта за да побараме, ние ќе ви ги дадеме потребните информации што е можно поскоро.

Побарајте понуда за електричен тринасочен регулациски вентил-дивертер и сливен вентил

Поднесете го формуларот подолу и еден од нашите професионални експерти за сервис на вентили ќе биде во контакт со вас наскоро за да разговара за вашите потреби. Ве молиме бидете што е можно поконкретни во однос на потребите за вашата апликација.