sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Лавиринт за аксијален проток на вентилот за контрола на ракавот на кафезот

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Лавиринт за аксијален проток на вентилот за контрола на ракавот на кафезот

Големина: 3/4″-20″
Класа на притисок: PN160-420, Класа 150-2500
Форма на телото: фалсификувано тело директно низ
Напон: AC220V

спецификации
Брошури и листови со податоци
Испраќање на барањето за прибирање

Електрични чаури за контрола на кафезот Лавиринт за проток на аксијален вентил Спецификации

Електричниот контролен вентил на капакот на кафезот е калем за регулирање на вентилот со чаур од типот на кафез или калем за лавиринт со аксијален проток и електричен погон, производот е повеќестепен декомпресија, целосно ја контролира брзината на проток на медиумот во вентилот, во голема мера го намалува генерираниот шум со гас или пареа во вентилот, постабилно Нивото на депресуризација го задржува медиумот од кавитација.

Електричен контролен вентил за лавиринт на аксијален проток

Бидејќи е контролиран од електрична енергија, припаѓа на контролниот вентил со стабилни перформанси на медиум со висок притисок.

Лавиринт за аксијален проток на вентилот за контрола на ракавот на кафезот

Големина: 3/4″-20″
Класа на притисок: PN160-420, Класа 150-2500
Форма на телото: фалсификувано тело директно низ
Напон: AC220V

Прирачници за електричен чаур за контрола на вентилот-аксијален проток на лавиринт

Превземања: Електричен кафез за контрола на ракавот Лавиринт за аксијален проток.pdf
Брошурите и листовите со податоци не може да се преземат или прикажуваат, испратете ни е-пошта за да побараме, ние ќе ви ги дадеме потребните информации што е можно поскоро.

Побарајте понуда за електричен кафез за контрола на вентилот-лавиринт за аксијален проток

Поднесете го формуларот подолу и еден од нашите професионални експерти за сервис на вентили ќе биде во контакт со вас наскоро за да разговара за вашите потреби. Ве молиме бидете што е можно поконкретни во однос на потребите за вашата апликација.