sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

Електричен/пневматски регулациски вентил за глобус за едно седиште

ВЕНТИЛИ Категории

Контактирајте нѐ
sales@tycovalve.com+-86 15961836110108 Meiyu Road, Xinwu District, Wuxi, Кина

Електричен/пневматски регулациски вентил за глобус за едно седиште

Големина: DN20-DN200 NPS 3/4"-8"
Класа на притисок: PN16-PN100 Класа 150-600
Поврзување: Прирабница-FF, RF, MF, RTJ Welding-SW, BW
Прирабница лице в лице: IEC 60534
Форма на хаубата: Стандарден тип: (5℃-230℃)
Тип на ладилник: -45℃-350℃
Тип на екстензија на ниска температура: -196℃–45℃, тип на заптивка со мев, тип на термоизолациона јакна
Дихтунзи: Заптивка од графит со метален клип

спецификации
Брошури и листови со податоци
Испраќање на барањето за прибирање

Електрични/пневматски спецификации за регулирачки вентил за глобус за едно седиште

Регулирачкиот вентил за глобус за едно седиште е регулациски вентил со врвен водич кој може да биде опремен со пневматски (повеќе пружини дијафрагма/клипни активатори), електрични паметни актуатори.

Потребни се дополнителни позиционери доколку се користат пневматски актуатори. Во спротивно, тој може да биде само вентил за вклучување-исклучување, не прилагодлив

пневматски регулациски вентил за глобус за едно седиште или електричен вентил за регулирање на глобус за едно седиште

пневматско регулирање на глобусот за едно седиште
пневматски + Позиционери + Вентил
Електричен вентил за регулирање на глобусот со едно седиште
Електричен + вентил

Телото на вентилот го усвојува телото на топчестиот вентил со директно леење, а јадрото на вентилот е неурамнотежено јадро на вентилот со едно седиште.

пневматски Внатрешна структура на регулационен вентил за едно седиште

Големина: DN20-DN200 NPS 3/4"-8"
Класа на притисок: PN16-PN100 Класа 150-600
Поврзување: Прирабница-FF, RF, MF, RTJ Welding-SW, BW
Прирабница лице в лице: IEC 60534
Форма на хаубата: Стандарден тип: (5℃-230℃)
Тип на ладилник: -45℃-350℃
Тип на екстензија на ниска температура: -196℃–45℃, тип на заптивка со мев, тип на термоизолациона јакна
Дихтунзи: Заптивка од графит со метален клип

Електрични/пневматски прирачници за регулирање вентил за глобус за едно седиште

Преземања: Електричен/пневматски вентил за регулирање на глобус за едно седиште.pdf
Брошурите и листовите со податоци не може да се преземат или прикажуваат, испратете ни е-пошта за да побараме, ние ќе ви ги дадеме потребните информации што е можно поскоро.

Побарајте понуда за електричен/пневматски вентил за регулирање на глобус за едно седиште

Поднесете го формуларот подолу и еден од нашите професионални експерти за сервис на вентили ќе биде во контакт со вас наскоро за да разговара за вашите потреби. Ве молиме бидете што е можно поконкретни во однос на потребите за вашата апликација.