sales@tycovalve.com+-86 15961836110
Добие Цитат

video

Воведување на пневматски дуктилен железен вентил за пеперутка нафора

Вовед во пневматски прирабнички вентил од нерѓосувачки челик

Принцип на работа на цедалка со прирабница од типот Y