sales@tycovalve.com+ 86 15961836110-
Merrni një Cituar

Furnizuesi dhe fabrika e valvulave me cilësi të lartë në Kinë, Prodhuesi

Si prodhues dhe furnizues profesionist i valvulave dhe pajisjeve të kontrollit të lëngjeve, ne jemi fokusuar në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e produkteve të valvulave me cilësi të lartë. Ne do të rritemi në një kompani globale të besueshme.
Shikoni të gjitha produktet e valvulave

Kategoritë e valvulave të Kinës

Produktet e valvulave të dizajnuara për industriale, komunale, ujitje, ndërtim dhe furnizim me ujë, Furnizuesi dhe fabrika e valvulave me cilësi të lartë në Kinë, Prodhuesi

Rreth valvulës Asiav

Valvulat e serisë Asiav të prodhuara në Kinë; Jiangsu ASIAV valvula e kontrollit të rrjedhës Co., Ltd. është një ndërmarrje moderne profesionale e prodhimit të valvulave që integron kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet. Produktet e saj përdoren gjerësisht në petrokimike, metalurgji, energji elektrike, farmaceutike, ushqimore, prodhimin e letrës, mbrojtjen e mjedisit, trajtimin e ujit, furnizimin me ujë dhe kullimin, mbrojtjen nga zjarri, HVAC dhe fusha të tjera të ndërtesave të larta. Ka pajisje të plota prodhimi, inspektim modern të cilësisë, matës të trashësisë tejzanor, analizues kimik dhe pajisje të tjera, si dhe qendër të avancuar të projektimit të valvulave CAD.

Valvulat e serisë Asiav përfshijnë kryesisht valvulat e portës, valvulat fluturuese, valvulat e topit, valvulat e globit, valvulat e kontrollit, filtrat, valvulat e kontrollit hidraulik, valvulat e kontrollit elektropneumatik, etj. produktet mund të projektohen, prodhohen dhe pranohen sipas kërkesave të ndryshme duke përdorur GB, API Standardet , ANSI, JIS, BS…

Lexo më shumë

Prodhuesi i valvulave kineze

Për prodhuesit e pajisjeve

Udhëzuesi i përzgjedhjes dhe shërbimi i personalizuar i valvulave

Ofrimi i përzgjedhjes dhe shërbimit të personalizuar për t'ju ndihmuar të ndërtoni një prototip ose produkt standard për të përmbushur nevojën e produktit tuaj

Kapaciteti i qëndrueshëm i furnizimit garanton kapacitetin tuaj prodhues
Stoku i madh dhe transporti i shpejtë për të siguruar prodhimin tuaj pa asnjë vonesë

Shijoni Pirce-në tonë konkurruese
Çmimet e mira e ndihmojnë produktin tuaj më konkurrues dhe për të fituar më shumë pjesë tregu gjithashtu të fitojë më shumë përfitime

Për Përdoruesin Fundor dhe Kontraktor

Garancia e cilësisë së produktit
Standardet ndërkombëtare të prodhimit dhe testimi sigurojnë performancën e produktit

Mbeshtetje teknike
Mbështetje teknike për t'ju ndihmuar të zgjidhni zgjidhjen

Zgjidhje Fluid Custom Për Ju
Ne do të fokusohemi në nevojat tuaja dhe do t'ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara

Për distributorët

Ndarja e informacionit të tregut Ndarja e informacionit të tregut me ju për t'ju ndihmuar të zgjeroni shkallën e biznesit tuaj

Trajnim mbi njohuritë e produktit dhe shërbim pas shitjes me përgjigje të shpejtë

Trajnimi i produktit ju ndihmon të fitoni besimin e klientëve. Dhe ne do të përgjigjemi shpejt për t'ju ndihmuar në zgjidhjen e problemit pas shitjes

Optimizimi i Planit të Fitimit dhe Mbështetja e Kapacitetit

Çmime konkurruese për t'ju ndihmuar të merrni fitime më të mëdha. Kapacitet i lartë prodhues për t'ju ndihmuar të siguroni inventar dhe ta bëni biznesin tuaj të qëndrueshëm

Ne jemi gati për partneritet

DORËZO RFQ

THIRRJE SOT

+ 86 15961836110-

KËRKONI MBËSHTETJE